top of page

Lietolaisesta Henna Takatalosta Keskustanuorten ensimmäinen varapuheenjohtaja


Viikonloppuna Keskustanuoret valitsivat itselleen uuden liiton puheenjohtajiston sekä liittohallituksen. Varsinais-Suomesta puheenjohtajistoon pääsi lietolainen Henna Takatalo.

Savonlinnassa pidettiin Keskustanuorten liittokokous viime viikonloppuna. Liittokokouksessa tehtiin henkilövalintoja, hyväksyttiin aloitteita, keskustanuorten periaateohjelma ja koulutuspoliittinen linjapaperi.


Keskustanuorten liiton puheenjohtajaksi valittiin Kempeleestä Hanna Markkanen. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Henna Takatalo ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Kainuun Kuhmosta Kaisa Oinas-Panuma.


- Olo on mahtava ja odotan innolla, että pääsen yhdessä puheenjohtajiston kanssa tekemään yhteistyötä. Järjestön kehittäminen ja kuntavaaleihin valmistautuminen alkaa nyt ryminällä. Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja aion olla sen arvoinen, kommentoi vasta valittu liiton ensimmäinen varapuheenjohtaja Takatalo.


Takatalo on toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana ja Liedon kunnanvaltuutettuna.


Puheenjohtajisto aloitti työt heti liittokokouksessa nuijan kopautuksen jälkeen ja liittohallitus vaihtuu vuoden vaihteessa.


(kuva: Turun Sanomat)


10 katselukertaa0 kommenttia

Yorumlar


bottom of page