top of page

Mistä Keskustalaisessa politiikassa on kyse?

Politiikassa on kyse ihmisten auttamisesta ja siitä ettei ketään jätetä yksin. Politiikka on välillä uuvuttavaa ja välillä voimaannuttavaa. Politiikka voi olla sitä, että löytää elämän mittaisia kavereita ympäri Suomen tai sitä että elättää itsensä sillä. Politiikassa tärkeää on muiden ihmisten kunnioitus, oikeudenmukaisuus mutta myös ymmärrys. Ymmärrys siitä, että näkee yhteiskunnan heikoimmatkin tärkeänä tukipilarina, tai siitä että yrittäjällä on mahdollisuus menestyä, tai siitä että jokaisen ihmisen toive sellaisesta perheestä, jonka haluaa, toteutuu.


Meidän on ajateltava ylisukupolvisesti. Haluamme jättää tämän maan paremmassa kunnossa seuraaville sukupolville, kuin olemme sen itse saaneet.


Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Meidän on nähtävä tunnelin päässä valoa ja uskoa siihen, että tähän maahan kannattaa tehdä lapsia. Olen varma, että jälkipolvemme ovat niin fiksuja, että osaavat auttaa meitä ratkaisemaan ihmiskunnan tulevaisuuden haasteet. Annetaan heille siihen mahdollisuus.


Antti Kaikkonen mainitsi Juha Sipilän lauseen puheessaan Kouvolassa, joka on jäänyt erityiesti mieleeni. ”Kasvaakseen johtajaksi pitää tulla vedetyksi pari kolme kertaa kölin alta oikein kunnolla.” Minäkin täytän tämän mitan.


Henna Takatalo

Keskustanuorten puheenjohtajaehdokas

Henna Takatalo
48 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page