top of page

Puolueiden välinen pikkunäppärä kuittailu ei vie Lietoa eteenpäin​


Kuntavaalit lähestyvät, ja sitä ei voi olla huomaamatta esimerkiksi lietolaisissa Facebook-ryhmissä. Puolueiden politrukit keksimällä keksivät jotain ikävää muista puolueista, ja pahimmassa tapauksessa monta kertaa päivässä. Suurin osa julkaisuista ei edes liity millään tavalla Liedon paikallisiin asioihin tai kuntapolitiikkaan.

Viekö tällainen keskustelukulttuuri mitään asioita eteenpäin? Parantaako tämä puolueiden välistä luottamusta ja valmiuksia yhteistyöhön? Onko tästä Liedolle mitään hyötyä?

Ei todellakaan. Kuntapolitiikassa pitäisi erityisesti olla valmis yhteistyöhön jokaisen kuntalaisen ja kuntapäättäjän kanssa, riippumatta puoluetaustasta. Kunnan asioita ei edistä eripuran kylväminen, vaan avoin keskustelu. Kuntapolitiikassa ei pitäisi korostaa puoluerajoja, vaan yhteistä tavoitetta Liedon tulevaisuuden takaamiseksi ja jokaisen lietolaisen arjen helpottamiseksi.


Me emme osallistu tai kannusta puolueiden väliseen kuittailuun. Meille lietolaisten asia on tärkeämpi, kuin irtopisteiden keruu. Haluamme tehdä yhteistyötä jokaisen puolueen ja päättäjän kanssa. Se on meidän lietolaisten etu.


Lietoa kehitetään yhteistyöllä, ei nokittelemalla.

16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page