top of page

Kehitetään poliittista pelisilmää ja viestintää

Keskustan on tuotava esiin yhä enemmän vahvuuksiaan hallituksessa. On tärkeää, että tällä hallituskaudella juuri Keskusta tuo esiin ja ajaa yrittäjien, maatalouden ja syrjäseutujen asemaa. Meidän nuorten pitää olla suunnannäyttäjänä näissä asioissa seuraajan sijaan. 

Mielestäni kannanotot ovat edelleenkin avainasemassa siinä, miten meidät nähdään. On tärkeää, että me itse kerromme mielipiteemme. Emme halua, että muut kertovat sen omilla sanoillaan. Siksi Keskustanuorten pitää tehdä yhä enemmän ja enemmän tulevaisuuteen katsovaa kannanottoa. 

Kannanottoa pitäisi myös kehittää piireissä. Paikalliset asiat kiinnostavat paikallista mediaa. Piirien pitää saada kaikki tarvittava apu kannanoton tekoon. 

Piirien rooli korostuu tulevaisuudessa entisestään. Kuntavaalit ovat kohta jo ovella. Piirien omat kannanotot merkitsevät kuntavaaleissa mielestäni erityisesti. Meidän pitää heti liittokokouksen jälkeen alkaa miettimään strategiaa, jolla lähdemme tekemään veret seisauttavaa vaalivoittoa kuntavaaleissa.

bottom of page