top of page

Varsinais-suomen keskustanuoret: Henna Takatalo eduskuntavaali ehdokkaaksi!Varsinais-Suomen Keskustanuoret ovat päättäneet tukea lietolaisen Henna Takatalon valintaa eduskuntavaaliehdokkaaksi. Takatalo  toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana ja on Liedon kunnanvaltuutettu. Hän on ollut Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnassa vuodesta 2014 ja Liedon Keskustan paikallisyhdistyksen johtokunnassa vuodesta 2017 asti. Hän toimii Liedon Keskustan valtuustoryhmän sihteerinä sekä on kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen. Takatalo on myös Varsinais-Suomen Keskustan piirihallituksessa ja piirin maaseutu- ja maataloustoimikunnassa.


-Henna Takatalo on luotettava, asioihin perehtyvä ja tehokas. Hän tekee aina sen minkä lupaa. Hän ottaa luottamustehtävänsä tosissaan ja hoitaa aidosti ihmisten asioita. Varsinais-Suomen keskustanuoria hän on alkanut luotsata vakaalla otteella. Kertoo Varsinais-Suomen Keskustanuorten entinen puheenjohtaja Anna Sirkiä.


Takatalo on koulutukseltaan ylioppilas, ravintolakokki ja pieneläinhoitaja. Tällä hetkellä hän on eläinhoitolayrittäjä ja maatalousyrittäjä.


-Keskusta tarvitsee sukupolvenvaihdoksen. Uutisissa kuohuttanut vanhojen konkareiden lopettaminen antaa tilaa nuorille ehdokkaille. Olen valmis näihin vaaleihin ja työntekoon paremman Suomen eteen. Olen äärettömän kiitollinen ja otettu tuesta, jota olen saanut niin nuorilta kuin keskustan konkareiltakin. Takatalo linjaa.


Takatalo näkee, että tämän päivän politiikassa erityisesti yhteistyö on tärkeää. Opposition ja hallituksen välinen vastakkainasettelu on liiallista. Pitäisi vetää yhtä köyttä.

-Keskustajohtoinen hallitus on saanut aikaan paljon, mutta työtä on vielä rutkasti edessä. Olisin toivonut tehokasta maatalouden kriisiin puuttumista jo hallituskauden alussa. Myös keskustan ihmisläheisen politiikan pitäisi näkyä paremmin.26 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page